Tekstilni podovi su najčešća vrsta podova za upotrebu u hotelima, kancelarijskim prostorima, stanovima, restoranima i prodajnim objektima.

Dobra zvučna i toplotna izolacija, kao i vrlo širok spektar tkanja, gustina, visine vlakna, dezena, pružaju korisnicima mogućnost da izaberu pravi tekstilni pod za svoj prostor.

Neke od fabrika sa kojima sarađujemo proizvode tepihe u specijalnoj Chromojet tehnologiji, koja omogućava arhitektama i dizajnerima da kreiraju poseban dizajn za svakog klijenta.

Proizvode se u rolnama, koje su predviđene za upotrebu u hotelima, kazinima, bioskopskim i pozorišnim salama, restoranima.

Tekstilni pod u pločama svoju primenu najčešće pronalazi u kancelarijskim prostorima. Karakteriše ih jednostavna ugradnja, lako održavanje i laka zamena pojedinih ploča u slučaju potrebe.

Proizvode se od poliamidnih vlakana (Dupont, Aquafil), ili u kombinaciji vuna-poliamid 80:20.

Naši dobavljači su renomirani evropski proizvođači, poput:

Za pregled kolekcija i dezena, molimo koristite ponuđene linkove.

* FLOTEX
Specijalna vrsta tekstilnog poda, izrađen jedinstvenom „Flocking“ tehnologijom. Izuzetno visoke gustine vlakna, sa mogućnošću održavanja poput glatkih podova. Vrhunske trajnosti. Za detaljne informacije molimo pogledajte brošuru. Forbo Flotex Brochure

Flotex office, tekstilna podna obloga za kancelarijske prostore