hotel1

Imajući u vidu specifičan način na koji hoteli funkcionišu, jasno je i zašto podovi u njima moraju zadovoljiti dve osnovne karakteristike: atraktivan i privlačan izgled u kombinaciji sa izdržljivošću da podnesu visok nivo frekvencije ljudi.

Zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa kompanijama koje su renomirani partneri ekskluzivnih hotelskih lanaca, u svojoj ponudi imamo široku paletu podova specijalizovanih za ugradnju u hotele.

Naši podovi za hotele poseduju sve certifikate koji su neophodni za ovu vrstu objekata i zadovoljavaju stroge kriterijume i potrebe svakog prostora; bilo da se radi o hotelskim sobama, hodnicima, ulaznim holovima, prostorima za pripremu hrane, pratećim prostorijama, bazenima, restoranima – budite uvereni da ćemo vam ponuditi pravi proizvod za svaku od navedenih kategorija.

Osim podova za ekskluzivne hotele, naša ponuda sadrži i bogatu paletu podova specijalno namenjenih manjim porodičnim hotelima, hostelima i drugim smeštajnim i ugostiteljskim kapacitetima. Biće nam zadovoljstvo da vam uživo prezentiramo gotovo beskrajan izbor različitih kvaliteta i dezena, poštujući pritom vašu želju da ostanete u okviru planiranog budžeta. Mogućnosti naših dobavljača, kombinovane sa iskustvom koje smo stekli na brojnim projektima, omogućiće vam da klijentima pružite osećaj luksuza, ne potrošivši previše novca na ovaj važan enterijerski element.